YourDomain.Com © 2006                    

 

 

 

Stencilberedning

 

 

Stencilplåten är det billigaste och snabbaste sättet att förbättra förutsättningarna för en stabil tryckprocess. Genom att arbeta med utformningen av stencilplåten hittar man den lösning som fungerar med just denna kunds produkter i just dina processer. Det kan skilja mycket i utformning av respektive kapsels lödytor beroende på vem som konstruerat kortet.

Herulen stencildesign

För mindre än tretusen kronor anpassar jag er stencilplåt med min långa erfarenhet som stöd. Med era underlag för kortet som grund gör jag en anpassning som fungerar. Plåten kan beställas hos er befintliga leverantör.

Om du vill höja din egen kompetens och själv göra anpassningarna hjälper jag er gärna att komma igång. Kom ihåg att detta är en långsiktig investering som kräver en del arbete i början. Det finns dock en del enkla saker som man kan sätta igång med direkt. Självklart har det stor betydelse vilken erfarenhet och kompetens man har med sig in från början. Kontakta mig så diskuterar vi ert upplägg.

För att få en bra start med anpassningen av just dina stencilplåtar besöker jag er en dag kostnadsfritt för att följa er produktion och få en uppfattning om hur just era förutsättningar ser ut. Då diskuterar vi också era behov och önskemål.

 

Läs mer

 

 

 

 

Kontakta mig

 

Tel         0703-31 91 45                

E-post    hakan.haraldsson@herulen.se       

Hemsida www.herulen.se      

                                           

Adress    Herulen

    Håkan Haraldsson  

    Tärnstigen 4 

    SE-370 24   NÄTTRABY 

    Sweden

 

 

 

 

 

 

Produktionsteknik

Elektronikutveckling

Processupport